Results 1 to 10 of 10

Thread: New mushroom farm

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    5

    New mushroom farm

    I just finished installing the new mushroom farm and it asks for some kind of mushroom substrate stuff. I don’t see a way of obtaining that, other to buy some from the market and/or dealer. There is no way that I could find to be able to grow any in my fields.

  2. #2
    You will need to make it in the feed mill just like you would make feed for cows, chickens, pigs, etc. It requires 2 corn, 1 rice, and one tree to make 3 substrate.

  3. #3
    Gold Member _DD_'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Germany
    Posts
    8,978
    It's produced at the Feed mills - a very strange setup indeed
    Check it at the Wiki:

    https://township.fandom.com/wiki/Mushroom_Farm

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Iowa, USA
    Posts
    5
    Yes, I found it now. Thank you.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    40
    Why on earth do they make us wait 5 hours for 1 shroom when the he'll asks for all kinds of shroom stuff? It's terrible. They need to lower they time on these. I feel sorry for players at level 63, it's going to take a lot longer for them to get anywhere. It's frustrating. Perhaps they should give us 2 shroom farms, that would help us. Sorry I'm not one who complains but I couldn't help this time.
    Last edited by dreadnought; 03-01-2020 at 12:50 AM. Reason: removed -at- symbol

  6. #6
    I like it but I have 8 shelves in the feed mills so giving 2 over to substrate in each mill is not a problem and I really could do with only 2, it makes in plenty of time before harvest is ready. I haven't had a huge demand for the items in the last 2 days. Raja has had more on offer today but I have only bought dried and fake meat so far.

  7. #7
    My mills are fully upgraded but still I would wish they would add mill or at least new shells. I made food for animals and keep it in the mill until needed. Now I hade to collect from one mill to made substrate.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    217
    Hi guys, I've got to say the mushroom farm is a joke! So long to make substrate, (when the other feed is so much quicker, including the ingredients required) so long to wait for 1 mushroom (after picture of 3) for so many recipes! Really holds up the production line. Surely it should be 3 mushrooms for each bag of substrate...we get 3 eggs, 3 milk...1 measly mushroom just don't cut it. Plus, and this really set me off, it's a mushroom Farm...why doesn't the super-harvest booster work on it...hard work...had to rant

  9. #9
    I was so disappointed that each pot shows three mushrooms, but you only collect one.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    40
    And the time it takes to make them don't forget

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •